4484 nitelik kodu

7363 nitelik kodu nedir?

Bu doğrultuda, “7363 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü: Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)” nitelik kodunun istenildiği kadroları tercih edecek adaylardan; ruhsal ve duygusal engel grubu içerisinde yer almayan veya ruhsal hastalığı bulunmayanlar, “TSK'da Engelli …

Işletme mezunları hangi nitelik kodları?

4431 NİTELİK KODU: İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama lisans programlarının birinden mezun olmak.

KPSS Tercih yaparken nitelik kodlarının hepsini taşımak gerekiyor mu?

Bir kontenjanın karşısında birden çok özel koşul kodu varsa; aday mutlaka bu niteliklerin hepsine sahip olmalıdır. Yoksa bu kontenjanı tercih etmemelidir. Örneğin, bir memurluk kadrosu için ehliyet, YDS 70 almak şartları aranıyorsa her iki şartın da adayda bulunması gerekir.

4669 nitelik kodu nedir?

4669 ınşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

2023 nitelik kodu nedir?

2023 nitelik kodu bulunan kadro ve bölümlere tercih yapılması için adayların "Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından" mezun olmaları gerekmektedir.

7322 nitelik kodu nedir?

7322 NİTELİK KODU NEDİR? 7322 nitelik kodu, KPSS özel koşullar arasında yer alıyor. Bu pozisyona atanacak aday 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 2. Maddesine göre istihsal edilen Havacılık tazminatına ilişkin Yüksek Planlama Kurulu Kararı eki II sayılı cetvelinde terminal hizmetlerinde görev yapacaktır.

7368 nitelik kodu nedir?

7368 nitelik kodu: T.C. Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün Başvurma Özel Şartları Bölümünde yer alan şartların tümüdür.

Categories:Insanlar