Örgüye yeni başlayanlar için kolay modeller

Örgüye yeni başlayanlar ne örmeli?

Haroşa örgü tekniği en kolay örme teknikleri arasında yer alır. Yeni başlayacak olanların ilk öğrenmesi gereken model olan haroşa ile genellikle atkı, boyunluk veya şapka örülür. Orta kalınlıkta yün bir ip ve 5,5 ila 6,5 arasında değişen şişler ile kolayca örmeyi öğrenebilirsiniz.

Düz örgüden neler yapılır?

Düz örgü ile, kazaklar, atkılar, bereler yapılabilir. Her yerde kullanılabilecek, örgünün temeli olabilecek bir örnektir. Arkasını yaparken, şiş bu sefer ilmeğin ön tarafından geçirilir, ip üstten atılır ve çıkarılır. Önde ve arkada hep aynı işlemler yapılır.

Parmak örgüsü nasıl yapılır?

İpliğin ucunu baş parmağınızla tutun , ardından ipliği ilk parmağınızın arkasına , orta parmağınızın önüne , yüzük parmağınızın arkasına ve serçe parmağınızın önüne örün. Ardından, İpliği serçe parmağınızın arkasında , zil parmağınızın önünde , orta parmağınızın arkasında ve işaret parmağınızın önünde örün.

Şiş örgü Bayan Yelek kaç ilmekle başlanır?

Kadın Yeleği şiş Model için Arka İlmek sayısı 140 ilmek ile başlanıyor. Aynı model Örgü Motifi Arka içinde kullanılıyor. Her yaşa göre bu Gelin Yeleği örneğini kullanabilirsiniz.

Örgünün önü arkası nasıl anlaşılır?

İlmek atmanız bittiğinde arta kalan bir parça ip vardır. O ip örgünüzün başındaysa doğru taraftasınız. İp örgünün sonundaysa tersini örüyorsunuz demektir, işte bu kadar basit.

Yan düz örgü nasıl yapılır?

Yan Düz Örgü Yapılışı

  1. tur : 1 sıra ters olarak örelim.
  2. tur : İlk ilmeği düz olarak örelim. Sol şişteki ikinci ilmeğe şişimizi geçirip düz olarak örelim. …
  3. tur : 2 ilmeği ters olarak örelim. Sol şişteki 2. ilmeği ters olarak örelim. …
  4. tur : 1 ilmeği düz olarak örüp 2. turu tekrar edelim.

Dec 6, 2016

40 42 beden yelek kaç ilmek başlanır?

42 Beden Bayan Yelek Önleri Şişle Örülmek için 93 İlmek ile başlanıyor.Yelek Lastiği uygulanmadan Direk örnekle başlandığı için Etekler kıvrımlı Motifli daha şık görünüyor.

Categories:Konum